Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Herlev-piger dribler hjem med DM-sølv i basketball

Træningsskoene var pudset en ekstra gang, og bolden var pumpet en tand mere, da BMS Herlevs ligadamer kunne drible hjem med DM-sølvmedalje om halsen i basketball.

BMS Herlevs ligadamer kunne torsdag vende hjem til Herlev med DM-sølv, da de tabte kampen om guldet mod AKS Falcon, som vandt finaleserien med 3-0 samlet.

Men selvom pigerne tabte en mulig guldmedalje, er Jesper Lundin, der er sportschef hos BMS Herlev Basketball, stadig meget tilfreds over, at de er vendt hjem til Herlev med en sølvmedalje.

»Det er super flot. Især i forhold til at vi blev nummer fire sidste år, så man kan tydeligt se, at pigerne er blevet bedre,« siger Jesper Lundin.

Udover DM-sølv blev Bianca Braikia kåret til Årets Talent i Kvindebasketligaen, Emilie Gudmand kom på Årets hold og Miguel Ventosa blev kåret til Årets Træner.

Ifølge Jesper Lundin er det et bevis på, at der er andre, der lægger mærke til den imponerende præstation, som pigerne leverer.

»Det er endnu en cadeau til pigerne med de individuelle udnævnelser. Det er jo uden tvivl en stor bedrift at komme så langt med et så ungt hold,« siger Jesper Lundin.

Har du en anden god historie, så skriv til camilla@herlevbladet.dk

LÆS MERE: Guldhold: Store sejre til BMS Herlev

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!