Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Herlev tager seks guldmedaljer plus det løse

Herlev Løbe- og Atletikklub har haft en forrygende weekend på medaljeskamlen.

Det blev en forrygende weekend for Herlev Løbe- og Atletikklub. Ballerup Super Arena dannede rammen om De Østdanske Mesterskaber for ungdom i atletik – og det blev til ikke mindre end seks guld, tre sølv og fem bronzemedaljer til Herlev atleterne, skriver klubben til Herlev Bladet.

Den helt stor profil blev Esben Kjærsgård, der hos drenge 14/15 år sikrede sig ikke mindre end fire guldmedaljer på 60 meter, 60 meter hæk, længde- og trespring. Han sprang sig også til bronze i højdespring og viste, at talentet er både mangfoldigt og stort. Esben ligger nu i top-tre på årets danske rangliste i fire øvelser. På 60 meter hæk løb Anders Østergaard Johansson sig ind til bronze.

Artiklen fortsætter efter billedet 

Herlev Løbe- og Atletikklub har igen gjort det onde ved konkurrenterne. Her er det Esben Kjærsgaard, der løber ind til suveræn sejr på 60 meter for drenge 15 år. Privatfoto.

 

De nye talenter

Hos de 14/15-årige piger har Herlev også dygtige atleter bl.a. i tvillingerne Alice og Vanessa Peters. Sidstnævnte tog sølv i kuglestød – og havde seks af konkurrencens syv bedste stød – bare ikke det længste. Søster Alice Peters løb i forrige weekend under Team Danmark-kravet på 60 meter og beviste, at det ikke en tilfældighed. Med 7.94 sekunder har hun nu årets næstbedste tid i Danmark og fik en suveræn sølvmedalje. Den supplerede hun med en bronze i trespring.

Ida Rafaela Øhrgaard Laursen løb sig ind til guld på 1000 meter og sølv på 600 meter hos P13, mens Hugo Hviid Holm-Pedersen hos D12 tog sig af bronze i længdespring og højdespring for endeligt at springe et trin op på medaljeskamlen til sølv på 1000 meter i et flot disponeret løb.

At nye talenter allerede er på vej viste Olivia Kastrup Daub, der i klassen for 10-årige piger stillede sig øverst på præmieskamlen efter en suveræn sejr i tre-kamp.

Nu venter det store internationale stævne ”Pallasspelen” i Malmø i den kommende weekend, hvorefter der står De danske Mesterskaber i Skive på menuen. I begge tilfælde med atleter fra Herlev i favoritfeltet.

ANDRE HISTORIER: Netto reagerer på påbud: Flere trusler, tyveri og vold presser de ansatte

 

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!