Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Herlev vinder bronze i bordtennisligaen

Det lykkedes ikke Herlevs ’batmen’ at slå grundspillets tophold i DM-semifinalen. Næstveds rent udenlandske hold var simpelthen for stærke.

På forhånd vidste holdet, at det ville blive mere end svært at slå Næstved i påskens DM-semifinale. 

Næstved vandt grundspillet og besejrede Herlev i den sidste af de indledende kampe med 5-0, skriver klubben til Herlev Bladet.

I dén kamp stillede Herlev dog ikke op i stærkeste opstilling og troen på at holdet kunne drille sydsjællænderne var absolut til stede. Men selvom modstanderne på forhånd var blevet nærstuderet via blandt andet Youtube, talte cifrene sit tydelige sprog.  I den første semifinale i Herlev vandt Næstved med 0-5. Med til historien hører dog, at Herlev tabte hele otte sæt med mindst mulige margin: to bolde.

Næstved er stærkere

I returopgøret 2. påskedag i Næstved lykkedes det Kim Nylander at slå Christian Chirita med 3-1 i sæt, men holdkampen blev samlet set tabt 5-1.

»Selvom vi er ærgerlige over de klare nederlag i semifinalen, så må vi erkende, at Næstved var stærkere end os. Men jeg er alligevel utrolig stolt af holdet og deres præstationer i denne sæson,« siger Sten Nielsen, formand for Herlev Bordtennis. Han understreger, at medaljerne blandt andet skal ses i forhold til modstandernes set up.

»De to tophold, Næstved og Roskilde, og til dels også det tredje semifinalehold, kører med budgetter, der er mange, mange gange større end vores. Så jeg synes virkelig, at det sætter præstationen i relief,« fastslår formanden.  Selv har Sten Nielsen været medlem af Herlev Bordtennis i præcis 60 år, og klubben har aldrig været stærkere end nu.

»Vi har i denne sæson spillet i både bordtennisligaen, 1. division og 3. division for herrer. Og vores damer sluttede som nummer tre i 1. division. Det er aldrig sket tidligere. En DM-finale har vi dog stadig til gode,« slutter han med et smil.

Andre historier: Ørneborgen vinker farvel til mulig finaleplads: “Nu går vi på jagt efter en bronzemedalje”

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!