Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

To anholdte efter indbrud på skoler i påsken

En SFO og to skoler i Herlev har været ramt af indbrud i påsken.

Eleverne på Kildegårdskolen Øst og Vest mødte ind til et sørgeligt syn tirsdag efter påskeferien. Både i sidste weekend 2. april og i den netop overståede weekend har der nemlig været indbrud begge steder med smadrede ruder og ødelagt inventar tilfølge. For eksempel kan 0.B ikke være i sit klasselokale på grund af hærværket. Det oplyser skoleleder Jonas de Molade Skjødt i et opslag på skoleappen Aula, som Herlev Bladet er kommet i besiddelse af.

Københavns Vestegns Politi bekræfter hændelserne, som også omfatter Lindehøjskolens SFO. Ifølge lokalpolitiet kunne man søndag 9. april på Kildegårdskolen anholde to 21-årige unge mænd, som er kendt af politiet. De blev anholdt umiddelbart efter anmeldelsen, der løb ind klokken 05.04.

Samme fremgangsmåde

Politiet er pt. i gang med at danne sig et overblik, så man kan endnu ikke sige noget om, hvorvidt de to også står bag indbruddene ugen før. Dog ved man, at der for eksempel blev brugt koben begge gange, og at de kom ind ved at opbryde en hoveddør.

Derudover kan man heller ikke sige noget om, hvad der er stjålet, men det formodes, at tyvene er gået efter elektronisk udstyr såsom computere, telefoner med mere.

LÆS OGSÅ: Vinder bronze i bordtennisligaen

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!