Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Ørnene vinker farvel til mulig finaleplads: “Nu går vi på jagt efter en bronzemedalje”

Onsdag aften må Herlev Eagles sige farvel til en mulig finaleplads, da de efter aftenens kamp på hjemmebane ender med deres fjerde semifinalenederlag mod Aalborg Pirates. Derfor går ørnene næste uge på jagt efter en bronzemedalje.

En lang og intens ishockeykamp på hjemmebane ender brat for Herlev Eagles, der må flyve fra reden med et nederlag under vingerne mod Aalborg Pirates onsdag aften. Det bliver et nederlag på 1-5, hvilket skaffer nordjyderne en fjerde semifinalesejr i lige så mange kampe mod ørnene. Derfor skal Herlev Eagles spille om en bronzemedalje næste uge.

Selvom direktør for Herlev Eagles Lars Skjøth har et håb om, at ørnene løber med en bronzemedalje, er han stadig forberedt på, at det hele kan vende 180 grader.

»Nu går vi på jagt efter en bronzemedalje, men det bliver uden tvivl en ny og hård duel, så alt kan ske. Nu skal vi have blæst noget energi i drengene, så de kan spille for fuldt skrald i Jylland,« siger Lars Skjøth.

LÆS MERE: Med 55-Ungdom til ishockeykamp: “Vores opbakning til Herlev Eagles er noget af det vigtigste”

Ærgrelsen i ørnespillernes øjne kan tydeligt ses, mens de slutter ishockeykampen af med et fast håndtryk til nordjyderne. 
Foto: Camilla Bidstrup Møller

Stolt af drengene

Da ishockeykampen er ovre, kan man fra tribunen tydeligt se ærgrelsen i ørnespillernes øjne, mens de på række giver et fast håndtryk til nordjyderne. Men selvom ørnene har mistet chancen for en finaleplads, er Lars Skjøth stadig meget tilfreds over drengenes præstation.

»Jeg er pænt stolt på drengenes og klubbens vegne. Når skuffelsen har lagt sig, så har de alle mulige grunde til at være stolte,« siger Lars Skjøth.

Herlev Eagles skal spille om bronze på hjemmebane fredag den 14. april klokken 19:30 og på udebane lørdag den 15. april klokken 19. Det er endnu ikke afgjort, om ørnene skal møde Herning Blue Fox eller Esbjerg Energi.

Har du en anden god historie, så skriv til camilla@herlevbladet.dk

LÆS MERE: ”At komme i semifinalen tror jeg sgu er den største bedrift, jeg har opnået i klubben“

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!