Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Herlevs Harley-klub fejrer ’25+1′-års jubilæum: Man må også komme, selvom man ikke har motorcykel

Harley-klubben på Marielundvej 34A inviterer alle Herlevborgere til fest på lørdag i forbindelse med klubbens jubilæum.

Egentlig skulle der have været 25 års jubilæumsfest sidste sommer. Men det spændte Covid-19 ben for. Derfor inviterer Harley-Davidson Club Herlev, der holder til på Marielundvej, nu til ’25+1′-års jubilæum lørdag 11. juni klokken 15, og alle er velkomne. Det oplyser klubben i en pressemeddelelse.

»Alle er velkomne. Også selv om man ikke selv har motorcykel og bare gerne vil ned og se, hvordan der er i Harley-klubben« siger klubbens sekretær Philip Sampson i meddelelsen.

Overfor Herlev Bladet fortæller han, at de i klubben håber at se mange Herlevborgere og motorcykelfolk i klubben lørdag.

»Sidst vi holdt det (20-års jubilæum i 2016, red.) der kom et par hundrede mennesker, og vi håber at det bliver i samme leje i år,« fortæller han.

LÆS OGSÅ: 7-årige Megan fik det sorte bælte 

Alle sejl er sat ind 

Da klubben kunne fejre 20-års jubilæum i 2016 var det en stor succes, og derfor har de også arrangeret live rockmusik og muligheder for at købe mad. Her kan man opleve Highway Jam og et nyt Herlev-band ved navn Stuck on Pluto. Derudover kommer der en rocksanger ved navn Jesper JH Hansen.

Der er gratis adgang, men bliver man sulten, koster maden penge.

Harley-Davison Club Herlev har eksisteret siden 1996 og har 25 medlemmer,

LÆS OGSÅ: Herlev tager et skridt nærmere en borgerådgiver 

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!