Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Opdateret: Herlev-spiller med til at sikre OL-billet

Det danske bordtennislandshold, heriblandt Herlevs Thor B. Christensen, kom til kvartfinalen ved VM. Det sikrer holdet adgang til OL i Paris til sommer.

Opdateret mandag 4. marts med information om, at Thor B. Christensen fra Herlev Bordtennis ikke er udtaget til OL endnu.

For første gang nogensinde har Herlev Bordtennis måske en spiller med til det ordinære OL.

Det står klart efter, at det danske bordtennislandshold kvalificerede sig til kvartfinalen ved VM i Sydkorea ved at besejre Slovenien med 3-2.

Spillede med smerter

Med på holdet er Thor B. Christensen fra Herlev Bordtennis, som dermed meget sandsynligt får en spiller med til OL i Paris til sommer.

»Det er det vildeste, jeg har været med til i bordtennis. Vi løber alle ind på banen og er vildt glade,« fortæller han i en besked til Herlev Bladet, hvor han også beretter om, at holdkammeraten Tobias Rasmussen både var bagud og fik en fiberforstrækning i løbet af kampen, som han alligevel vandt trods mange smerter.

Herlev Bordtennis’ formand Sten Nielsen venter sig meget af formentlig at have en af klubbens medlemmer til OL.

»Det betyder utrolig meget for os. Jeg regner med at se en masse nye medlemmer,« siger han håbefuldt.

Han har en god psyke, han er hurtig og har lange arme

Mentalt stærk

Thor B. Christensen er fjerdemand på landsholdet og er ikke sikker på spilletid i alle kampene, og han var således ikke med i kampen mod Slovenien. Men han er 100 procent sikker på at være en del af landsholdet og således også sikker på at skulle til OL, medmindre en alvorlig skade skulle komme i vejen.

Han er også en fast bestanddel af Herlevs stærke hold i den bedste række, og når Sten Nielsen sætter ord på ham, lyder der mange rosende ord om både hans fysiske og mentale formåen.

»Thor er meget offensiv, og han har en god psyke, han er hurtig og har lange arme,« siger han.

Månedens sportsprofil

Foreløbig er Danmark i kvartfinalen og dermed blandt de otte bedste ved VM.

I april 2019 var den dengang 18-årige Thor B. Christensens månedens sportsprofil i Herlev Bladet. Dengang svarede han med overbevisning, hvad han skulle svare på i et opfølgende spørgsmål om 10 år:

»Så skal I skrive, at jeg er på landsholdet. Ellers skal det virkelig være et stærkt landshold,« svarede han. Der kom til at gå meget mindre end 10 år, før han kom på landsholdet – og nu kan han også snart skrive OL på CV’et.

Kvartfinalen blev dog endestationen for det danske landshold, da de her tabte 3-1 til værtsnationen Sydkorea.

LÆS OGSÅ: Da Thor Bergstrøm Christensen var månedens sportsprofil i Herlev i april 2019

 

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!