Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Kæmpe medaljehøst til Herlev Løbe- og Atletikklub til DM

Herlev Løbe- og Atletikklub brillierede til Danmarksmesterskabet i atletik i weekenden, og kunne som den største og mest vindende klub tage hele 61 medaljer med hjem.

24 guldmedaljer. 20 sølvmedaljer. 17 bronzemedaljer. Det var den medaljehøst på i alt 61 medaljer, der gjorde Herlev Løbe- og Atletikklub til den mest vindende klub til Danmarksmesterskabet i atletik i weekenden. Og ikke nok med det, så er det faktisk tredje år i træk, at herlevitterne er de mest vindende.

Danmarksmesterskabet i atletik blev holdt i Ballerup i weekenden, hvor flere hundrede atleter i alderen 30 til 92 år deltog i disciplinerne løb, spring og kast.

Herlev Løbe- og Atletikklub var den størst og mest vindende klub ved dette års DM i atletik i Ballerup. Privatfoto.

Herlev Løbe- og Atletikklub var den største klub ved mesterskabet, og det lykkedes da også de lokale atletikudøvere at sætte et markant aftryk på resultaterne til dette års mesterskab.

LÆS OGSÅ: Herlev Festuge blev vanen tro skudt i gang med Herlevløbet

Eli Henriksen, der deltog i kategorien Mænd 65 år, var en af Herlev Løbe- og Atletikklubs store medaljervindere, da han kunne tage hele syv medaljer med hjem fra dette års mesterskab. Det var Alzhbeta Ella Alexandrova også med en medaljehøst på i alt seks medaljer i kategorien Kvinder 50 år.

Til DM i atletik i Ballerup kunne Herlev Løbe- og Atletikklub tage i alt 61 medaljer med hjem. Privatfoto.

I næste weekend skal Herlev Løbe- og Atletikklub igen på banen, da der er tre Herlev-hold, der er i finalen i mesterskabsturneringen.

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!