Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Kæmpere fra Herlev har hentet masser af topplaceringer hjem fra udlandet

Lokal taekwondoklub sikrede sig imponerende 11 medaljer til stævne i Sverige.

Herlev Hwarang Taekwondo har haft kæmpere til både Lomma Cup i Sverige og til London Open i England i sidste uge, og de har hentet masser af flotte placeringer med hjem til Herlev.

Flest deltagere var der til Lomma Cup, og her er de imponerende placeringer:

• Michelle Sejersgaard-Jacobsen (gruppe A under 40): 1. plads
  • Nicoline Bruun (gruppe B under 17): 1. plads
  • Amelia Mazurkiewicz (gruppe C under 17) 3. plads
  • Maria Olsen (gruppe B under 14): 2. plads
  • Louisa Aicha Henriksen (gruppe B under 14): Finaleplads (desværre lavede hun en fejl og kom ikke på medalje skamlen)
  • Ida/Leo (Par gruppe C under 11): 1. plads

Det bragte 11 af 12 mulige medaljer med sig, og de mange flotte præstationer førte også til at klubben blev den anden mest vindende i turneringen. Dermed hev vi 6x guld, 4x sølv og 1x bronze med hjem til Danmark

Der var nogle spændende interne kampe, også mellem klubbens egne kæmpere, så som mellem Leo Huynh Pedersen og Elliot Chan, hvor Leo gik videre til finalen på en førstelads med Elliot i hælene, men Elliot fik snuppet den i finalen og vandt med Leo lige efter sig på andenpladsen.

Derudover havde Herlev Hwarang Taekwondo Jørn Christian Andersen afsted til London Open også, hvor han på trods af kramper i læggen inde på banen fik placeret sig til en tredjeplads og med sin bronze fik hevet yderligere point med sig videre mod udtagelsen til VM senere i år.

Med weekendens præstationer er holdet varmet op til Danish Open i den kommende weekend, det sidste stævne inden sommerferien.