Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Køb Lokalt: Sådan vinder du gavekort på 1.000 kroner til en af byens butikker

Har du den rigtige kode, der åbner boksen i en af byen butikker?

Siden torsdag har det været muligt at få lodder til det nok største lokale lotteri i Herlevs historie. Lørdag har du så muligheden for at deltage til den store Køb Lokalt-dag i bymidten – og se om du har vundet.

Vi bringer her en guide til, hvordan du kan være med, vinde og ikke mindst støtte op om handelslivet i Herlev.

1) Når du handler i en af de butikker, der støtter op om Køb Lokalt fra den 26. til den 28. septemer, får du udleveret ét lod.  

2) Dine lodder tager du med til Køb Lokalt-dagen,  der udspiller sig i hele byen lørdag den 28. september.

3) På dit lod finder du en kode. Den kode kan måske åbne en boks i en af butikkerne. 

4) Så du går ind i butikkerne, og taster din kode på boksen. Åbner den sig har du vundet et gavekort på 1.000 kroner til en af de butikker, der er med i Køb Lokalt. Det er altså ikke nødvendigvis den butik, du åbner boksen i, du har vundet et gavekort til.

6) Hvis du har prøvet din kode i alle butikkerne, og den ikke har åbnet en boks, så har du stadig mulighed for at vinde.

7) Så tager du blot dit lod, skriver dit navn og telefonnummer på det, og afleverer det i ’nitteboksen’ på Centertorvet. Så deltager du i lodtrækningen om et TV, en Kør Selv ferie eller et gavekort til en af byens butikker.

8) Så er der ikke flere trin i din guide til ’Det store Køb Lokalt lotteri.’ Så held og lykke – og tak fordi du bakker op om Herlev. 

Hvis du har koden, der passer til en af butikkernes bokse, så har du vundet.

 

De er med til køb lokalt: 

Arina Cykler, Bangs Torv · Bodenhoffs Bageri · Bruun – Din Tøjmand · Frisør Fifi, Bangs Torv · Frik Bikeshop · Føtex · Gine · H&M ·  Herlev Hæle- & Nøglebar · Herlev Sport · Holmer Guld & Sølv · Imerco · Jupiter Cykler · Krukkerne · Møbelmutter · Nybolig ·  Rema 1000, Bangs Torv · Røde Kors butikken, Bangs Torv · Siesta · Skoringen · Stender · Thiele · Kop & Kande, Bangs Torv · Vindruen · Vinskibet · Frisør Zik Zaks 

Der er også streetfoodfestival lørdag – læs meget mere om det lige her. 

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!