Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Kommunalbestyrelsespolitiker skifter parti

En af de toneangivende kommunalpolitikere fra Herlev har dags dato meldt sig ud af sit eget parti og skiftet til et nyt.

Hanne Bjørn, der siden 2018 har slået sine folder som kommunalbestyrelsesmedlem i Herlev Kommune, er netop skiftet fra Det Konservative Folkeparti til Liberal Alliance. Det fremgår af en pressemeddelelse.

»Jeg har haft et fantastisk samarbejde med mine konservative kollegaer i kommunalbestyrelsen, som jeg håber på at kunne fortsætte, selvom min partifarve nu er blå. Men jeg må erkende, at mit liberale menneskesyn ikke harmonerer med partilinjen hos De Konservative, og at jeg derfor er nødt til at melde mig ind i et parti, der repræsenterer mine liberale grundværdier,« siger hun i pressemeddelelsen.

Liberal Alliance har ikke været repræsenteret i kommunalbestyrelsen før nu.

Landspolitisk erfaring

Hanne Bjørn har udover kommunalbestyrelsesposten også været stillet op til folketinget i både 2019 og 2022, hvor hun i 2020 var midlertidigt folketingsmedlem under Rasmus Jarlovs orlov.

Til kommunalvalget i 2021 blev Bjørn genvalgt med kommunens fjerdehøjeste antal personlige stemmer.

Hos Liberal Alliances organisatoriske landsformand, Jakob Rixen, vækker Hanne Bjørns partiskifte begejstring:

jeg må erkende, at mit liberale menneskesyn ikke harmonerer med partilinjen hos De Konservative

»Jeg er utroligt glad for, at Hanne har valgt at melde sig under Liberal Alliances faner. Hun er en liberal ildsjæl, og jeg er sikker på, at hun bliver en stærk stemme for partiet i Herlevs kommunalbestyrelse,« siger han i pressemeddelelsen.

Hanne Bjørn har sæde i kommunens Økonomi-, og Planlægningsudvalg, Børn- og Uddannelsesudvalg samt Familie- og Forebyggelsesudvalget, og hun arbejder til dagligt som marketingmanager i et IT-konsulenthus.

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!