Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Lyskryds ud for Musikkvarteret spærres igen

I forbindelse med letbane-arbejdet bliver der spærret for al venstresvingede trafik i krydset Mileparken, Kantatevej og Herlev Ringvej.

Endnu en gang må beboerne i Musikkvarteret væbne sig med tålmodighed, når krydset ved Mileparken, Kantatevej og Herlev Ringvej skal spærres af på grund af letbane-arbejdet.

Det oplyser Hovedstadens Letbane i en pressemeddelelse.

‘Vores entreprenør Siemens Aarsleff skal i gang med at lægge skinner og lave fundamenter til kørestrømsmaster i krydset. Arbejdet opstartes umiddelbart efter påske og forventes at vare fire uger,’ skriver man.

Spærret for venstresving

Nærmere bestemt betyder afspærringen, at der bliver spærret for al venstresvingede trafik i krydset, og det betyder, at beboerne i Musikkvarteret for at komme ud kun kan dreje til højre mod Herlev. Så for eksempel, hvis de skal mod Glostrup, skal de køre ad Herlev Hovedgade-Marienlundvej-Lyskær. Hvis beboerne omvendt vil tilbage til Musikkvarteret, skal de køre ad Herlev Ringvej og dreje til højre ved Mileparken, fortsætte ned ad Lyskær og dreje til venstre i krydset ved Lyskær/Herlev Ringvej.

For dem, der kommer fra Glostrup og vil til Mileparken, skal de køre ad Lyskær, og for dem, der vil til Herlev fra Mileparken, skal de ligeledes benytte Lyskær.

Adgangsforhold for cyklister og fodgængere

Langs Herlev Ringvej er cykelstierne i begge vejsider åbent som normalt. Cyklister der skal til og fra Mileparken og Kantatevej kan stå af og benytte det midlertidige fodgængerfelt syd for krydset.

Arbejdet bliver udført på hverdage klokken 7-22 og weekend klokken 8-18 i henhold til Forskrift for miljøhensyn ved anlæg af Letbanen i Herlev Kommune.

LÆS OGSÅ: Borgmestre vil samarbejde om solceller

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!