Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Mindeord: Et farvel til æresmedlem af HI Per Håkansson

I forbindelse med Per Håkanssons død har Herlev Bladet modtaget følgende mindeord fra Annelise Fenger, formand for Herlev Idrætsforening.

Æresmedlem af Herlev Idrætsforening Per Håkansson døde den 24. marts som 92-årig efter et langt og aktivt liv inden for idrætten. 

Per var gennem en lang årrække meget aktiv i HI-Gymnastik, hvor han også var formand gennem 10 år fra 1983-93.

Men også i årene inden – og efter – var Per engageret i lederarbejdet. Der skulle være orden i tingene. 

Han var også engageret i Herlev Idrætsforening og var en fast deltager på de årlige repræsentantskabsmøder – altid med gode forslag til at gøre det bedre. 

Æresmedlem af HI

I 1993 blev Per æresmedlem af Herlev Idrætsforening for en usædvanlig og mangeårig indsats for idrætten i Herlev. 

Men det var ikke kun ledergerningen, der optog ham. Han var en meget entusiastisk gymnast. 

Per deltog i utallige Landsstævner og Ø-stævner. 50 idrætsmærker blev det til gennem årene. Og indtil for få år siden dyrkede Per gymnastik på tre forskellige hold hver uge, ligesom han også altid deltog i de årlige gymnastikopvisninger i Herlev Hallen. 

Man kunne også finde Per til Herlev Festuge, når HI Gymnastik samlede børnene til leg og kolbøtter – gymnastikken skulle ud til børnene.

Det var ikke kun gymnastik, der optog Per. Han har spillet tennis i mange år – han begyndte, da tennisbanerne lå bag Engskolen og stoppede først som 89-årig. Et eksempel til efterfølgelse.

Indtil for få år siden var Per en sikker deltager ved vores årlige sammenkomst i HI, hvor han altid kom med godt humør. Vi vil savne hans selskab og engagement i idrætten. Men i en alder af 92 år rakte kræfterne ikke længere. 

Vores tanker går til familien og vennerne.

Æret være Pers minde.

LÆS OGSÅ: Indbrud i flere villaer i Herlev

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!