Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Naboer efter politiaktion: – Vi har prøvet det før

Den massive politiaktion i onsdags på Højbjergvej 51 har ikke rokket ved naboernes tryghedsfølelse. De har prøvet det før.

En landsdækkende politikaktion fandt i onsdags sted, hvor flere blev arresteret i forbindelse med planlægning af terrorangreb i Danmark. Et af de steder i landet, hvor politiet var ude, var på Højbjergvej 51 i Herlev.

Her beretter flere naboer over for Herlev Bladet om, at politiet var massivt til stede i og omkring adressen på Højbjergvej:

»Jeg så en masse politi ude på vejen, og de rendte op og ned ad opgangen. De var i en stor lastbil nærmest, som var grøn. Jeg har aldrig set sådan et politikøretøj før,« fortæller Wickie Holm, som bor i naboopgangen, og tilføjer:

»De (politiet, red.) var også nede i kælderen, som de var sidste gang, så det er jo nok den samme, de var ude efter,« siger hun med henvisning til den politiaktion, der fandt sted på samme adresse tilbage i april.

LÆS OGSÅ: Det er anden gang politiet ransager på Højbjergvej.

En anden nabo, der ønsker at være anonym, så politiaktion fra sit køkkenvindue:

»Altså jeg så det her oppe fra mit køkkenvindue. Der var en masse politi, der fes frem og tilbage mellem vejen og opgangen. Der er jo anden gang, vi er ude for sådan noget her. Der skete også et eller andet med politiet her tilbage i april,« siger vedkommende.

Generelt har politiaktionen fra i forgårs ikke rokket ved tryghedsfølelsen, fortæller flere naboer til Herlev Bladet:

»Det er ikke rart, men nu er det jo anden gang, vi har prøvet det, og jeg er ikke død endnu,« griner en nabo, der ønsker at være anonym.

LÆS OGSÅ: Efter terror-politiaktion: Det siger naboerne.

En anden nabo, der også ønsker at være anonym, supplerer:

»Jeg føler mig generelt tryg her. Især efter vi fik dørtelefon i opgangen. Vi er en del pensionister i området, så vi passer på hinanden og holder øje med hinanden, og det ændrer politiaktionen ikke på.«

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!