Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Ny journalistpraktikant på Herlev Bladet: Kender allerede Herlev

Herlev Bladets nye praktikant, Camilla Bidstrup Møller, har et godt kendskab til Herlev. Hun har tidligere dækket kommunalvalget i Herlev Kommune og tilbragt meget tid sammen med venner og familie i Herlev Bymidte. Nu glæder hun sig til at få et endnu dybere indblik i hverdagslivet i Herlev og komme endnu tættere på borgerne.

Jeg hedder Camilla Bidstrup Møller, og jeg er 24 år gammel. Jeg er i gang med min kandidat i journalistik på Roskilde Universitet, og jeg skal tilbringe det næste år som praktikant hos Herlev Bladet. Jeg har en bred interesse for politik, og interessen for formidling af kommunale nyheder opstod tydeligt, da jeg dækkede Herlev Kommune under kommunalvalget i 2021 i samarbejde med det daværende TV 2 Lorry. Herefter har jeg ikke været i tvivl om, at nyheder er det, jeg brænder for at arbejde med, og det især er lokale nyheder, jeg vil skabe. Fra den spæde idé bliver skabt, til den bliver udgivet og alt undervejs.

Glæder mig til at møde jer

Jeg ser meget frem til at skulle fordybe mig i lokaljournalistik ved at skabe et indblik i hverdagslivet i Herlev og komme helt tæt på jer læsere. Herudover glæder jeg mig til at formidle en masse lokale nyheder til jer og skulle arbejde mig ind i en hverdag som journalist i Herlev. Så hvis du har en god historie, du gerne vil have, at jeg dykker længere ned i, så tøv ikke med at skrive til mig på: camilla@herlevbladet.dk

LÆS OGSÅ: Overblik over antallet af beskyttelsesrum i Herlev: Over 10.000 færre pladser

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!