Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Nye forbedrede parkeringsskilte sat op – men så manglede et ord

Efter fire forsøg er der endelig kommet nye og mere tydelige parkeringsskilte op ved Herlev Bibliotek, som en gang for alle skal dæmme op for de mange ulovlige parkeringer gennem årene. Men de fik ikke lov at stå i lang tid...

Fjerde gang er lykkens gang. I mange år efterhånden har bilister dagligt parkeret langs Herlev Bibliotek i god tro. Af tre omgange har Herlev Kommune forsøgt at opsætte skiltning, som skulle gøre opmærksom på, at det faktisk er ulovligt, men uden den store succes.

LÆS OGSÅ: Afgørelse i sag om refundering af p-bøder

I denne uge forsøgte man så igen – denne gang med spritnye skilte ved indgangen og udgangen til biblioteks-parkeringspladserne. Men de fik ikke lov at stå i lang tid, før man igen fandt grund til at ændre på dem.

Artiklen fortsætter under billedet

Sådan så de nye parkeringsskilte ved Herlev Bibliotek ud tirsdag denne uge. Bemærk undertavlens tekst.

 

Af undertavlen fremgik: ‘Parkering tilladt i afmærkede båse’, men det var åbenbart ikke præcist nok, så onsdag blev teksten ændret til: ‘Parkering kun Tilladt i afmærkede båse’. Det bemærkes altså, at der er tilføjet et ‘kun’, og at ’tilladt’ nu af uransagelige årsager står med stort begyndelsesbogstav, men ser man bort fra det, er præciseringen til at forstå.

Artiklen fortsætter under billedet

 

Bemærk også, at der er opsat ‘parkering og standsning forbudt’-skilte langs biblioteket dér, hvor bilister førhen har parkeret ulovligt. Desuden er der kommet tidsbegrænsning på nogle af parkeringspladserne for at sikre frie pladser til bibliotekets gæster, da alle pladser som udgangspunkt er gratis at holde på.

Så er det bare om at krydse fingre for, at skiltningen denne gang holder. Hvis altså folk kan få øje på den…

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!