Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Også på Vestegnen ophæves visitationszonerne

Tidligere i dag blev visitationszonen på Nørrebro og i Nordvest i København ophævet, fordi der er kommet ro på bandekonflikten. Nu ophæves den også på vestegnen.

Københavns Vestegns Politi forlænger ikke visitationszonerne gældende for Herlev, Ballerup, Rødovre og Gladsaxe kommuner, når klokken i dag torsdag slår 23, og fristen udløber. Det oplyser politiinspektør Svend Foldager til Herlev Bladet.

Tidligere på dagen blev visitationszonerne for Nørrebro og Nordvest også ophævet af Københavns Politi med den begrundelse, at der ikke er sket noget, der har optrappet bandekonflikten, eller som begrunder, at zonerne forlænges.

LÆS OGSÅ: Visitationszone forlænges til 21. december

På Vestegnen er visitationszonerne blevet forlænget et hav af gange, siden bandekonflikten for alvor blussede ud tidligere i år. Senest 7. december klokken 23, hvor den blev forlænget frem til 21. december klokken 23.

I mellemtiden har politiet blandt andet lukket tre rockerklubhuse i Hvidovre, Rødovre og Brøndby samt givet banderelaterede personer zoneforbud mod at opholde sig i Værebroparken.

Derudover har man ifølge Ritzau visiteret omkring 500 personer på gaden, hvilket har givet 119 sager om våben, narko og andre mindre sager. Desuden er 100 biler blevet ransaget, og der er blevet beslaglagt 19 skudsikre veste.

Visitationszonerne, som nu ophæves: Afgrænset af Slotsherrensvej, Nordre Ringvej, Marielundsvej , Mileparken, Ballerup Boulevard, Ballerup Idrætsby til Sydbuen, Vestbuen, Ågerupvej inklusiv Grandtoften til Baltorpvej, Vestbuen, Ballerup Byvej, Ring 4 til kommunegrænsen (Gladsaxe/Lyngby-Taarbæk) – dog undtaget hvor Ring 4 løber i Furesø kommune ved Åvej og Ny Hjortespringsvej. Fra Ring 4 afgrænses zonen mod syd langs kommunegrænsen (Gladsaxe/Lyngby-Taarbæk/Gentofte/København) til Slotsherrensvej.

Du er måske også interesseret i

Kommenarer er lukket, undtagen trackbacks samt pingbacks

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!