Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Pigeraketten satte fut under Herlev IF

Over 50 piger kiggede i går søndag forbi Herlev Fodbold for at redde klubhuset – og prøve at spille fodbold.

Herlev IF afholdte søndag formiddag DBU Pigeraketten i flot solskin. Der mødte over 50 piger op til en sjov og spændende formiddag i fodboldens tegn, skriver klubben til Herlev Bladet. Pigeraketten er DBU’s fodboldaktivitet for 5-11 årige piger, og har til formål at få flere piger til at melde sig ind i fodboldklubberne.

På Pigeraketten flyver de deltagende piger ud i et unikt rumunivers, hvor de skal besøge planeter med forskellige fodboldaktiviteter for at finde delene til klubnøglen, der er blevet ødelagt.
Der skulle løses mange opgaver, hvis klubhuset skulle reddes. Privatfoto.
Hos HI skulle pigerne også redde klubhuset, så fodbolden kunne fortsætte i HI.
Pigerne startede med en tur i Raketten, herefter skulle de besøge fire planeter: Mars, Saturn, Neptun og Merkur. På hver planet skulle pigerne igennem to fodboldøvelser for at få et stykke af nøglen til klubhuset.
Heldigvis var det mega seje piger, der alle bidrog med masser af glæde og gejst, og fik samlet alle stykkerne til nøglen, og kunne derfor til sidst få samlet nøglen og åbne klubhuset, så der igen er masser af fodbold i HI til gælde for alle de børn i Herlev, der gerne vil spille fodbold.
Det var piger i alderen 5-11 år, der var forbi Pigeraketten søndag. Nogen med erfaring fra fodbold, men også en masse der ikke har den store erfaring med fodbold, alle synes det var super hyggeligt og alle fik et raket-diplom med hjem.
Hvis man er pige og godt kunne tænke sig at gå til fodbold, er man velkommen til at kontakte Tina Søgaard, holdleder for pigerne årgang 2014-2016 – hun kan kontaktes her: 2008tso@gmail.com

 

ANDRE HISTORIER: Udsigt til snarlig løsning på højdeforskellen mellem Frimærket og ringvejen

 

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!