Herlev Bladet

Politiet har en række konkrete spor

Københavns Vestegns Politi har flere spor at gå efter i efterforskningen af de syv brande, der hærgede Herlev natten til søndag.

Natten til søndag opstod der brand syv forskellige steder i byen. Værst gik det ud over Dagplejens Hus i Kommenhaven. 

»Vi efterforsker fortsat brandene i Herlev bredt og har en række konkrete spor vi arbejder med. Vi søger fortsat vidner, så hvis der er borgere der sidder inde med info i den forbindelse, så vil jeg gerne appellere til, at man kontakter politiet. Vi har stort og offensivt fokus på områderne i Herlev og sat massivt ind på at fange gerningsmændene og genetablere trygheden for borgerne,« siger vicepolitiinspektør Thomas Mejborn.

Der blev ryddet op dagen der på. Foto: Henrik Lüthcke

 

På baggrund af brandene er der kommet et politisk initiativ om at indføre flere vagter og mere overvågning. Læs alt om det i denne uges udgave af Herlev Bladet. 

Københavns Vestegns Politi hører gerne fra vidner, som måtte have set eller hørt noget mistænkeligt før, under og efter brandene, som ud over daginstitutionen i Kommenhaven blandt andet gik ud over en indkøbsvogn, containere og biler mellem midnat og klokken 02.30:

• Marielundsvej kl. 23.56
• Carl Nielsens Plads kl. 01.08
• Herlev Hovedgade 127 kl. 01.24
• Melissehaven 13 kl. 02.04
• Vindebyvej 18 kl. 02.08
• Ettehavevej 83 kl. 02.24

 

På Vindebyvej gik en parkeret bil op i røg. Foto: Henrik Lüthcke

 

Man kan ringe til Københavns Vestegns Politi døgnet rundt på telefon 4386 1448 eller ved at ringe 114.

LÆS OGSÅ: Herlev Festuge er aflyst

 

 

Med din donation er du med til at sikre, at vi på Herlev Bladet kan blive ved med at lave journalistik til og om Herlev. Det er også muligt at donere et valgfrit beløb via MobilePay til nummer: 92236 - Tak.

DKKSpørgsmål?
Kontakt endelig Herlev Bladet på telefon 4494 1010 eller på mail: herlevbladet@herlevbladet.dk hvis du oplever problemer ved betaling.
Du er måske også interesseret i
Kommentarer
Henter kommentarer.....