Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Politiet med klar opfordring efter mulige fupmagere var på spil i Herlev

Irske og engelske håndværkere med tvivlsomme motiver har været på spil i Herlev.

Københavns Vestegns Politi modtog fredag i sidste uge anmeldelser om irske håndværkere, der kørte rundt i området omkring Sonatevej i Herlev, hvor de tilbød at udføre forskellige former for arbejde.

»Vi har haft tre tilfælde i politikredsen. To i Herlev og et i Hvidovre,« siger vicepolitiinspektør Claus Bardeleben fra Københavns Vestegns Politi til Herlev Bladet.

Politiet rykkede fredag ud og fik fat i to irske mænd på hhv. 19 og 20 år. De to mænd blev sigtet for overtrædelse af den såkaldte dørsalgslov og fik begge en bøde.

De to mænd tilbød blandt andet at rense folks tage og sagde, at de havde byggematerialer til overs, og derfor kunne udføre noget arbejde billigt. Ingen hoppede ifølge politiets oplysninger på det tilbud, og i stedet blev de to mænd i en hvid kassevogn altså meldt til politiet.

»Hvis man ser dem, er man mere end velkommen til at registrere bilnummer og signalement og så ringe til politiet. Det vil være til gavn for alle,« siger han.

Ring til politiet

Ifølge vicepolitiinspektør Claus Bardeleben er det desværre ikke usædvanligt med den slags sager i sommermånederne.

»Det er desværre tilbagevendende,« siger han.

Claus Bardeleben fortæller, at det ofte ender dårligt, hvis man indgår en aftale med udenlandske håndværkere, der pludselig banker på og faldbyder deres ydelser. Ofte bliver arbejdet ikke gjort ordentligt, eller også bliver det ikke gjort færdigt eller der bliver krævet flere penge, end det var aftalt. Derfor lyder opfordringen fra politiet til borgerne da også, at man lader være med at gå i dialog med håndværkere, der pludselig dukker op.

»Hvis man ser dem, er man mere end velkommen til at registrere bilnummer og signalement og så ringe til politiet. Det vil være til gavn for alle,« siger han.

LÆS OGSÅ: Hvem skal være Årets Herlevit 2022? 

 

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!