Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Rolig jul og nytår i Herlev

Få indbrud og tyverier ved juletid og ingen voldsomme begivenheder til nytår, er meldingen fra lokalpolitiet.

Perioden omkring jul og nytår, hvor mange ikke er hjemme, er et tidspunkt, hvor man skal være ekstra opmærksom på indbrudstyve. 

I slutningen af december var der forholdsvis få indbrud og tyverier i Herlev. 

Tre private boliger var udsat for ubudne gæster, oplyser Lokalpolitiet Herlev. 

Der blev stjålet smykker fra boliger på Opalvej og Turkisvej, det skete henholdsvis inden for perioden 28-30. december det førstnævnte sted og nytårsaftensdag, 31. december, mellem klokken 9.10 og 21 på sidstnævnte adresse.

Også på Kærnestykket har der været indbrud, det blev anmeldt 28. december om eftermiddagen. Her er det ikke oplyst, hvad der eventuelt blev stjålet.   

Tyveri fra 7-Eleven på Herlev Hospital hvor der blev stjålet cola, lighter og drikkeyoghurt for en samlet værdi af 196 kroner

Stjal lykketrold

Der har også været tre butikstyverier i butikkernes åbningstid. 

En mindreårig stjal en lykketrold fra Kop & Kande på Herlev Hovedgade lige op til jul, 22. december ved middagstid. 

Juledag, 25. december, var der tyveri fra 7-Eleven på Herlev Hospital, hvor der klokken 10.47 blev stjålet cola, lighter og drikkeyoghurt for en samlet værdi af 196 kroner. 

Nytårsaftensdag blev der om  morgenen klokken 8.36 stjålet fire oksestege til en værdi af 1096 kroner. I sidstnævnte tilfælde blev en 23-årig mand anholdt. 

Ingen nytårsulykker

Det blev en nytårsaften, som de fleste vil huske på grund af dronningens melding om at abdicere ved sin årlige tale til nationen.

Men når det gælder nytåret i Herlev skete der ikke noget opsigtsvækkende på den regnfulde aften, og det er jo positivt nok.

Københavns Vestegns Politi oplyser, at der i Herlev var nogle få klager om for høj musik og fyrværkeri til ulempe, men der var ingen, som kom noget til.

 

LÆS OGSÅ: Narkobilist flygtede fra politiet efter anholdelse

 

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!