Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Særlig corona-variant fundet i Herlev Syd

Efter at en særlig corona-variant er fundet i Herlev Syd opfordres alle beboere i nærheden til at lade sig teste. Et midlertidigt pop-up-testcenter vil lørdag være at finde i området. SSP går fredag aften rundt i kvarteret og informerer.

Alle beboere i området omkring Gåseholmvej, Stumpedal, Sønderlundvej, og Engløbet opfordres til at blive testet i weekenden, efter at man fredag har fundet smitte med en særlig corona-variant blandt enkelte af beboerne. Det oplyser Herlev Kommune, der arbejder tæt sammen med Styrelsen for Patientsikkerhed på at dæmme op for smitteudbruddet.

Kommunen oplyser videre, at der på baggrund af smitteudbruddet bliver etableret et lokalt pop up-testcenter forbeholdt beboerne i området.

SSP i området

Der er igangsat intensiv smitteopsporing, grundig rengøring og målrettet kommunikation til borgerne i området. Herlev Kommune har fredag aften medarbejdere i området for at informere om situationen og opfordre beboerne til at blive testet, lyder det.

Fornylig blev der også fundet smitte med en særlig corona-variant i en daginstitution på Herlevgårdsvej.

LÆS OGSÅ: Muteret corona-variant fundet i Herlev

Fredag var der 22 bekræftede smittetilfælde i Herlev inden for de seneste syv dage lig med en incidens pr. 100.000 indbyggere på 76, så Herlev ligger stadig et godt stykke nede på listen. Kommunen med det højeste incidenstal pt. er Hørsholm med 322,6 svarende til 80 smittede.

 

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!