Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Se alle billederne fra dette års Herlev Rundt

Traditionen tro blev motionscykelløbet Herlev Rundt også afholdt i 2023. Se de mange billeder fra løbet i galleriet og i artiklen her.

Det solskin, som vejrudsigten ellers havde lovet skulle følge de mange deltagere i dette års motionscykelløb Herlev Rundt, lod torsdag formiddag vente på sig.

Det afholdt imidlertid ikke de over 600 deltagere til cykelløbet fra at møde op.

For Herlev Rundt blev i år afholdt for 46. gang, og ligesom det er blevet en tradition i byen, så er det også blevet en tradition for herlevborgerne.

For eksempel har Jan Michaels, Bent Enevoldsen og Pia Bennekou på billedet herunder været med så mange gange, at de slet ikke har tal på hvor mange.

Pia Bennekou (tv), Bent Enevoldsen (midt) og Jan Michaels (th) cyklede for HI Fitness. Foto: Amanda Kieler Andersen.

Familietradition i over 30 år

For at deltage i Herlev Rundt behøver man slet ikke at komme fra Herlev. Det er i hvert fald ét hold et godt bevis på.

Herlev Bladets udsendte reporter stødte nemlig på Janne Fütterer, Thomas Dreyer og Benjamin Dreyer, der var blot tre af et samlet hold på 16.

De er alle i familie med hinanden og har deltaget i over 30 år. Og det til trods for, at størstedelen af familien slet ikke kommer fra Herlev.

Det var Thomas Dreyers forældre, der startede en traditionen i sin tid – og familien har holdt ved lige siden. I mellemtiden er børn, børnebørn og svigerbørn blevet hevet med på cykelturen i Herlev.

»Det er så sjovt og hyggeligt at være med, og så giver det bare et helt særligt sammenhold i familien,« siger Janne Fütterer, inden starten går.

Janne Fütterer (tv), Benjamin Dreyer (midt) og Thomas Dreyer (th). Foto: Amanda Kieler Andersen.

Udklædning, der vækker opsigt

Godt nok har Kaja Pedersen, Vibeke Rønn Christensen og Richardt Rønn Christensen ikke cyklet Herlev Rundt over 30 gange. Men det er i hvert fald blevet til 15 gange, fortæller de. Og i år er altså ingen undtagelse.

Richardt Rønn Christensen (tv) Vibeke Rønn Christensen (midt) og Kaja Pedersen (th). Foto Amanda Kieler Andersen.

For andre er det ikke kun en tradition at deltage – men også at klæde sig ud.

Og det var præcis, hvad to cyklister fra holdet ‘Café Bobby’ havde gjort i dagens anledning.

For hvis valget stod mellem en gul vest og et farverigt jakkesæt, så var de to herrer ikke i tvivl om, hvad de ville vælge.

Frank “Molle” (tv), Sus Nielsen (midt) og Bob Thaarup (th) var alle farverigt klædt til dette års Herlev Rundt. Foto: Amanda Kieler Andersen.

 

Herlev Rundt arrangeres af Lions Herlev.

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!