Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Sekretær fra Herlev modtager Dronningens Fortjenstmedalje

Bente Berg har arbejdet i den kollektive transports tjeneste i 40 år. Og i den anledning fik hun overrakt Dronningens Fortjenstmedalje i sølv.

Tirsdag blev Bente Berg afhentet i Herlev fra morgenstunden af gode kollegaer og sin mand. Det skete i en gammel smuk veteranbus, der selvfølgelig var fra 1982 – året hvor Bente Berg startede sin tid i den kollektive trafiks tjeneste.

Bussen fragtede alle mand til Toftegårds Plads i Valby, hvor Movias medarbejdere stod klar med flag og bød Bente Berg velkommen hjem til sin arbejdsplads. Bente Berg havde glædet sig til sin jubilæumsdag, hvor hun stolt kunne tage imod sin fortjenstmedalje, som det fornemme bevis på de mange års tro tjeneste i Movia.

Bente Berg fra Herlev startede sit virke i Movia i 1982 som elev i Hovedstadsområdets Trafikselskab (HT). Efterfølgende blev hun ansat i trafikafdelingen i HT, og senere i udviklingssektoren, hvor hun varetog sekretariatsmæssige opgaver for ledelsen i afdelingen.  Siden 2017 har hun været ansat i personaleafdelingen, hvor hun fortsat varetager sekretariatsopgaver for ledelsen.

Stor viden

‘Af kollegaerne anses Bente som en værdsat og efterspurgt kollega, der gerne deler ud af sine mange års erfaring og viden. Når man har været ansat samme sted i 40 år, kommer man til at besidde en stor historisk viden, og Bente anses som et omvandrende leksikon af sine kollegaer. Hun har gennem årene bidraget til den vigtige udvikling af den kollektive trafik gennem HT, HUR og Movia,’ skriver Movia.

Efter overrækkelse af fortjenstmedaljen i Movia, skal Bente Berg i audiens ved Hendes Majestæt Dronningen, som markerer den fortjenstfulde indsats.

LÆS OGSÅ: Tidligere Herlev DF’er stiller op for nyt parti

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!