Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Sendte mordtrusler via sms

Der er faldet dom i en sag, hvor en 43-årig kvinde har truet en anden persons kæreste på livet.

‘Jeg slår den so ihjel næste gang, jeg ser hende.’

Det var ordlyden i en af de tre tekstbeskeder eller sms’er, som en 43-årig kvinde bosat i Herlev 1. juni 2021 sendte til en ifølge anklageskriftet unavngiven person. Og som nu har inkasseret kvinden 20 dages betinget fængsel. Det bestemte Retten i Glostrup fornylig.

Ifølge anklageskriftet skulle kvinden også have sendt yderligere to beskeder i samme måned, som ikke umiddelbart var mindre grove.

Grove trusler

Der stod blandt andet:

‘Hvis den møgfisse ikke er flyttet ud, inden jeg kommer hjem i uge 30, så er jeg ligeglad med, om jeg kommer i fængsel. Jeg smadrer hendes fjæs. Og stikker hende i maven med en kniv.’

Og: ‘Jeg slår hende ihjel. Så har du det på skrift.’

Den 43-årige blev sigtet efter paragraf 266, som handler om trusler på livet, der kan fremkalde alvorlig frygt for eget eller andres liv, helbred eller velfærd. En paragraf, der kan give alt fra bøde til to års fængsel.

LÆS OGSÅ: Vindere af Herlevs erhvervspriser

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!