Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Årets store juletræ er sat op

I dag torsdag den 17. november er byen store juletræ sat op foran Herlev Kirke, som nu skal gøres klar til juletræstændingen.

Det blæser kraftigt i dag, men det forhindrede ikke opsætningen af byens juletræ. I dag torsdag den. 17. november blev årets store juletræ sat op på sin sædvandlige plads foran Herlev Kirke.

Vinden tog godt fat i grantræets grene, da en kran løftede træet op for igen at placere det på den klargjorte plads på græsplanen foran Herlev Kirke. To mænd kravlede under træet, og der blev hamret og banket, for at få træet til at stå helt perfekt.

LÆS OGSÅ: Sendte mordtrusler via sms

Det lykkedes at få træet til at stå, selvom det svajede godt i vinden, og kranen kunne slippe sit tag om træets stamme, og den kæde, der havde fat i træet, blev løsnet.

Nu skal træet gøres klar til årets juletræstænding fredag den 25. november. Der vil være en masse aktiviteter for både børn og voksne, som starter klokken 13.00. Når klokken slår 17.05 vil sognepræst Jens Kaltoft og borgmester Thomas Gyldal Petersen (S) holde juletale, og derefter vil træet blive tændt.

Vinden tog godt fat i grantræet grene, da en kran løftede årets juletræ på plads foran Herlev Kirke. Foto: Line Egebjerg Knudsen.

Du kan se videoen for opsætning af juletræet på Herlev Bladets Instagram.

Læs her, hvordan årets julebelysning ser ud i Herlev år i.

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!