Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Her er dette års vindere af Herlevs to erhvervspriser

Til årets dialogmøde for erhvervslivet i Herlev den 15. november blev to erhvervspriser uddelt. Læs her, hvem der var dette års heldige vindere.

Tirsdag den 15. november var Herlevs virksomheder til det årlige dialogmøde for erhvervslivet. Grøn omstilling og ambitioner var mødets fokus i år, hvor flere af de lokale virksomheder gik på scenen for at fortælle om deres egne grønne erfaringer.

Til dialogmødet blev årets to erhvervspriser også uddelt: Grøn Erhvervspris og Herlev Erhvervspris.

Det var Hjortespringgård Grøntsagshave, der dyrker og sælger grøntsager, som blev vinderne af Grøn Erhvervspris. Begrundelsen for, at det lige netop var grøntsagshaven, der løb med prisen, var blandt andet, at virksomheden er en unik iværksætter i Herlev med en gennemtænkt grøn forretningsmodel, og at grøntsagshaven er en virksomhed, som er med til at inspirerer borgerene til en mere grøn adfærd.

LÆS OGSÅ: Kommunen har stadig ikke overblik over beskyttelsesrum i Herlev

Derudover blev der i begrundelsen for Grøn Erhvervspris lagt vægt på, at grøntsagshaven er med til at gøre Herlev til en mere grøn erhvervskommune.

Herlev Erhvervspris gik i år til Lemvigh-Müller, der er Danmarks største stål- og teknik grossist, og det er iøvrigt også en af de største virksomheder i Herlev. I begrundelsen for, at det netop var Lemvigh-Müller, som erhvervsprisen gik til, blev der lagt vægt på, at det er en virksomhed, der går forrest i en CO2 tung branche.

Derudover lød begrundelsen for vinderne af Herlev Erhvervspris, at Lemvig-Mülller er en virksomhed, der har et stort fokus på bæredygtighed, samtidig med, at virksomheden har betydning for beskæftigelsen i Herlev og er med til at sætte Herlev på landkortet.

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!