Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Hund skambidt til døde – politiet efterlyser hundeejer

Københavns Vestegns Politi efterlyser ejeren til en hund, der for nylig bed en anden til døde i Smørmosen. Læs signalement i artiklen.

Københavns Vestegns Politi efterlyser en dansk mand, 30-38 år, cirka 175 centimeter høj, spinkel af bygning med sort  kort hår. Han var iført blå jeans, en sort hættetrøje og en sort kasket.

Sådan lyder signalementet af den mand, som Københavns Vestegns Politi efterlyser, fordi han angiveligt er ejeren til en større mørk hund med mørke pletter, der 1. juli i Smørmosen skambed en anden mindre hund til døde.

Det fremgår af anmeldelse, at hunden – formentlig en blandingsrace med Amstaff – på omkring 30-35 kilo med et sort bredt læderhalsbånd, skambed en mindre hund i Smørmosen i et grønt område syd for Tibberup Å ikke langt fra Gråpilevej (som forløber igennem hele området fra Klausdalsbrovej til Værebrovej). Det skulle være sket omkring klokken 22.

LÆS OGSÅ: Politiet efter skambidning – hunde skal føres i snor

Den anden mindre hund afgik ved døden.

Ifølge politiet forlod ejeren af den angribende hund stedet med sin hund, og Københavns Vestegns Politi opfordrer ham til at henvende sig til politiet.

Det er ikke så lang tid siden, at der i flere medier blev sat fokus på udfordringer med løse hunde, der skambider. Også i Herlev, hvilket fik politiet til at melde ud, at det kan give bødestraf, hvis man ikke har sin hund i snor i de områder, hvor det er påkrævet – som for eksempel i Smør- og Fedtmosen.

Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra andre om hundeejeren.

Københavns Vestegns Politi kan kontaktes på telefon  43 86 14 48.

 

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!