Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Skolelederen på Kildegårdskolen er blevet fyret

Herlev Kommune har afskediget Lena Viftrup som skoleleder på Kildegårdskolen, fordi hun ikke har indfriet forventningerne.

‘Herlev Kommune har afskediget Lena Viftrup som skoleleder på Kildegårdskolen, idet Center for Dagtilbud og Skole ikke vurderer, at Lena Viftrup har indfriet Herlev Kommunes forventninger til skoleledelse’, oplyser Herlev Kommune i en mail til Herlev Bladet.

Lena Viftrup kom til skolen i 2019. Der fortalte hun i et interview i Herlev Bladet, at hendes opgave på Kildegårdskolen blandt andet bestod i at få alle til at spille sammen – lige fra elever, lærere og forældre til Herlevs skoler imellem.

»Vi skal have børnene til at lykkes, både fagligt og socialt, så de får mod til at række ud efter livet. Hvis vi kan det, så har det ’made my day’,« sagde hun i december 2019 til Herlev Bladet.

Jonas de Molade Skjødt, souschef på Kildegårdskolen, er konstitueret som skoleleder, og faglig leder Helle Balkemose Hørdum er konstitueret som souschef. Sammen med den øvrige ledelse på Kildegårdskolen, vil Jonas de Molade Skjødt og Helle Balkemose Hørdum varetage ledelsen af Kildegårdsskolen, indtil der er rekrutteret en ny skoleleder. Rekrutteringen af en ny skoleleder igangsættes efter sommerferien, oplyser Herlev Kommune.

Herlev Bladet arbejder på at få en kommentar fra centerchef Camilla Ottsen.

LÆS OGSÅ: Heller ikke bål i år

 

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!