Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Dato for åbning af Netto Hørkær

Efter lukningen på Kantatevej er der snart udsigt til en ny Netto på Hørkær.

Netto selv kalder den ‘fremtidens discountbutik’, den nye butik, der i nær fremtid åbner på Hørkær lige ved siden af Shell.

Nærmere bestemt oplyser Netto i en pressemeddelelse, at butikken holder åbningsfest fra onsdag 13. december klokken 7.30, og at der udover lidt godt til ganen på dagen vil være masser at se frem til i selve butikken.

Med butikken lanceres nemlig et spritnyt koncept, som ifølge Netto skal løfte hele butiksoplevelsen.

ANDRE HISTORIER: Tidligere drabschef: Afgørende hvad Højesteret når frem til

»Vi vil gerne skabe fremtidens discountbutik med afsæt i en mere rolig butik, der er kendetegnet ved et stærkt sortiment af kvalitetsvarer til discountpriser og stor friskhed. Vi vil i endnu højere grad indrette butikken efter kundernes efterspørgsel, som går mod markante frugt- og grønt-afdelinger og en enkel og nem navigering i butikken. Det skal være behageligt at handle her, og på tværs af hele butikken vil man møde en styrket oplevelse, som vi håber, at kunderne vil tage rigtig godt imod,« siger den nye butikschef, Dennis Frank Hansen, i pressemeddelelsen.

Flere butikker på vej

Mere konkret vil den nye Netto, der breder sig over et salgsareal på 804 kvadratmeter, byde på nye farver og en ny indretning, hvor blandt andet frugt- og grønt-afdelingen bliver større, ligesom convenience-varer (delikatesse, red.) vil få sin egen sektion.

Derudover vil butikken også have Scan&Go, hvor man via sin smartphone selv scanner og betaler sine varer, mens man køber ind.

Den nye butik i Herlev er en af i alt 174 butikker, som Netto enten bygger eller renoverer i 2023. Det er målsætningen, at samtlige Netto-butikker inden 1. april 2024 år skal renoveres og forvandles, så de står klar i det nye koncept, lyder det i pressemeddelelsen.

Åbning af NETTO på Kongelundsvejen.
Pressefoto: Ulrik M. Eriksen
Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!