Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Julegave på vej til Skovlunde: Kiosken åbner snart igen

Meldingen lyder på, at stationskiosken åbner i midten af december.

Stationskiosken i Skovlunde har været lukket siden januar i år, men her í slutningen af 2023 tyder alt på, at den åbner igen inden nytår. Skovlunde Bladet erfarer, at den ny forpagter har overtaget kiosken og åbner i midten af december, når alle tekniske løsninger er faldet på plads.

Der vil til den tid blive salg af blandt andet morgenbrød, lette måltider som hotdogs og salater til frokost og aften, varme og kolde drikke – og sodavand, vin og øl. Der vil med tiden også blive salg af blade og aviser, her skal kontrakterne dog lige på plads, og det er ikke sikkert, at det nåes til midt i december.

En tidligere forpagter lukkede kiosken med udgangen af januar, og siden har DSB kæmpet for at finde en ny, som kan drive forretningen, og det er sket nu. Stationskiosken åbnede i sin nuværende form i 2020, tidligere har der ligget en 7-Eleven på stedet. En tidligere bestyrer er i øvrigt tidligere i år dømt for narkosalg i kiosken, som foregik i begyndelsen af 2021.

Samtidig med kiosken bliver bemandet, trækker det også op til, at hele stationsforpladsen bliver frisket op til næste år, det skal både resultere i en pænere og mere tyg plads. Ballerup Kommune har i de sidste par måneder holdt to workshops med borgerne, hvor de har kunnet komme med forslag og kommentere, hvad de mener, at der skal ske. Der er foreløbig sat 700.00 kroner til at ændre torvet, som i sin nuværende form stod færdigt i 2001.

LÆS OGSÅ: Da kiosken lukkede i begyndelsen af året

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!