Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Status på bymidte-byggeriet: Snart kan flere nye butikker flytte ind

Bymidte-byggeriet holder tidsplanen. Se her, hvad der skal ske og hvornår.

Efter flere forsinkelser lader det til, at der er faldet ro om Herlev bymidte-byggeriet, som, skrider planmæssigt frem med en officiel åbningsdato, der hedder 28. september. Det oplyser ejeren NREP, som har flere nyheder i godteposen.

LÆS OGSÅ: Overvældet over stort fremmøde

Udover The Burger Concept, som åbner i dag torsdag, kan ejeren fortælle, at kæden, Rituals, som med deres egne produkter inden for personlig plejer er under rivende udvikling i både udlandet og i Danmark, snart flytter ind i centret. Og så har Normal, som i dag ligger på Herlev Torv 28, også valgt at rykke indenfor i varmen. Det sker for at få flere kunder.

Ovenstående betyder, at de pt. 21 kendte butikslejemål altså er:

Artiklen fortsætter under billedet.

Her skal være en vindeltrappe fra indgangen op til Borgertorvet og rådhuset. Foto: Kenny Kirketerp.

· Mr. Bruun

· The Burger Concept

· Torvets Blomster

· Stender

· TØJ eksperten

· Hælebar

· Herlev Fisk

· Espresso House

· Matas

· Skoringen

· Imerco

· Bog&Idé

· Onspot Repair

· Jessica Negle

· Ugle Apoteket

· Only

· Thiele

· Føtex

· Center Bistro

· Rituals

· Normal

Dertil kommer, at NREP fortæller, at enkelte lejere endnu ikke ønsker at blive offentliggjort, mens der også stadig er forhandlinger med en håndfuld lejere.

Det har tidligere været fremme, at der er plads til 40 butikker i centret.

Artiklen fortsætter under billedet.

Rulletrapper til kælderplan og til  1. sal, hvor der blandt andet vil være sundhedshus med læge, tandlæge etc. Foto: Kenny Kirketerp.

Centertorvet klar til påske

Udover nye butikker vil der blive lagt nye gulvfliser i det område, hvor det fremtidige Centertorv kommer til at ligge samt i indgangspartiet mod gågaden (ved ONLY). Indgangen fra gågaden vil kunne benyttes under hele forløbet, ligesom der vil være adgang til alle butikker under arbejdernes udførelse, forlyder det.

Derudover vil der fra 6. til 25. marts også blive opsat nye nedhængte lofter og loftbelysning på det fremtidige Centertorv samt i indgangspartiet mod gågaden. NREP oplyser, at indgangspartiet kan benyttes i hele perioden, og der vil også være uhindret adgang til samtlige butikker under arbejdernes udførelse, da det meste vil foregå om natten.

Borgerne vil desuden bemærke, at man også nu går i gang med at opsætte inventar på Centertorvet såsom nye møbler, affaldsspande, plantekasse og pendler over møblerne, ligesom de søjler der står i området vil blive beklædt med træ, så de matcher de øvrige søjler i Centergaden. Planen er, at det nye Centertorv skal være færdigt til påske.

Indbydende indgang

I den anden ende ud mod Springvandstorvet sker der også ting og sager. Her vil man fra midten af marts male indgangspartiet, opsætte pendler for at skabe en hyggelig og imødekommende indgang  såvel inde- som udefra. Og flytte HB-logoskiltet til den udvendige side af indgangspartiet.

Udover butikkerne i stueplan rummer centret cirka 135 boliger i en op mod syv etagers høj boligslange plus 1o boksboliger oven på centret ud mod gågaden. Derudover en parkeringskælder, to parkeringsdæk på 1. og 2. sal, et stort udlejningsområde på 1. sal til blandt andet fitness, et sundhedshus, klinikker og andre services, et borgertorv ud mod ringvejen og et erhvervstårn på 10 etager. Heraf er de første fire etager reserveret til Herlev Kommune og de tre øverste til en privat virksomhed. De mellemliggende er ikke blevet udlejet endnu.

Det nye Herlev Bymidte Butikscenter set fra oven. Erhvervstårnet ned. tv. ved de røde kraner og gågaden øv. midt for. Parkeringsdæk ned. th., hvorunder der er Føtex og varelager. Foto: NREP.
Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!