Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Stort cykelløb: Arbejder på de sidste detaljer der skal gøre Herlev til startby

Detaljerne er endnu ikke helt faldet på plads, men ifølge arrangøren af det store cykelløb, der til september skal markere Storebæltsbroens 25 års jubilæum, så bliver Herlev startbyen.

Der er plads til 10.000 deltagere, når Storebæltsbroens 25 års jubilæum skal fejres den 2. september med cykelløbet Grand Fondo Storebælt. Løbet består af to ruter, der begge krydser broen, og den længste af dem skulle meget gerne få startby i Herlev.

»Vi har haft et par møder, og kommunen er positiv, og sådan som jeg har opfattet det, så bliver det Herlev (der bliver startby.red),« fortæller arrangør Mogens Gamst.

I december sidste år blev det ellers meldt ud, at cykelløbet med sikkerhed ville få startby i Herlev, men den besked blev tilsynelandende sendt ud, før arrangørerne havde lavet en aftale med Herlev Kommune. 

Hvis cykelløbet sendes afsted fra postnummer 2730 bliver det under festugen, og det gør ikke planlægningen nemmere.

Ruten går fra Herlev til Nyborg. Illustration: Gran Fondo Storebælt.

»Det skal overhovedet ikke være en del af festugen, det var vi enige om, det kan ikke harmonere. Der er alt for mange forhindringer, så det bliver et separat arrangement,« fortæller Mogens Gamst, der forklarer at der er endnu et møde i kalenderen med Herlev Kommune den 3. marts, hvor han forventer at endnu flere detaljer som for eksempel et konkret startsted i byen falder på plads.

Mogens Gamst oplyser, at der lige nu er omkring 3000 tilmeldte til løbet, som han forventer ender med  6-7.000 deltagere.

»Og det er også rigtig fint, selvom det ikke er max,« siger han.

På løbsdagen er Storebæltsbroen lukket for almindelig trafik i retning fra Sjælland til Fyn fra klokken 16 til klokken 19.30.

LÆS OGSÅ: Eagles vil lokke flere lokale i skøjtehallen 

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!