Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Succesklubben Liria FK sigter mod Danmarksserien

Liria FK er, siden Bashkim Zibiri overtog holdet, rykket hele vejen fra Serie 4 til Sjællandsserien. Målet er at komme endnu højere op i rækkerne, siger cheftræneren.

Fodboldklubben Liria FK ligger ved vinterpausen på en femteplads i Sjællandsseriens Pulje 1.

En femteplads, som man også endte på i sidste sæson. Men bestemt ikke en femteplads, man stiller sig tilfreds med, fortæller Liria FK’s cheftræner Bashkim Ziberi.

Han vurderer, at der ikke skal meget til før, at klubben kan tage det næste skridt op i Danmarksserien.

»Hvis vi kan få en god anden halvsæson, så tror jeg godt på, at vi kan spille med om oprykning. Spiller for spiller har vi et af de allerbedste hold,« vurderer Bashkim Ziberi, som selv har en fortid på blandt andet F.C Nordsjællands superligahold.

Oprykker fire år i streg

Siden Bashkim Ziberi for fem år siden overtog holdet i serie 4, er det kun gået én vej.

»Da jeg overtog Liria sammen med tre andre venner, som også har spillet fodbold på lidt højere niveau, søgte vi faktisk om dispensation for at komme op i rækkerne, fordi vi mente, at truppen var stærkt nok,« fortæller træneren.

Læs også: Divisionsdrømme i Herlev Fodbold

Det lykkedes ikke at få dispensation, så i stedet fulgte fire sæsoner, hvor klubben strøg direkte til tops hvert år og endte med at rykke op i Sjællandsserien med pendulfart. Og målsætningen er endnu ikke nået for klubben.

»Vores ambitioner er helt klart at komme op i Danmarksserien. Det var også ambitionen sidste år, men vi var lidt uheldige med nogle skader og karantæner til nogle af vores bedste spillere,« fortæller Bashkim Ziberi, der er overbevist om, at holdet er god nok til at kunne begå sig længere oppe i rækkerne.

Nyt system

Op til sæsonstart har Bashkim Ziberi og Liria-holdet forsøgt sig med et nyt system i træningskampene.

En 3-5-2 opstilling, som skal tilgodese nogle af de mange offensive profiler på holdet. Om det bærer frugt vil vise sig, når sæsonen starter op igen i slutningen af marts.

»Nu må vi se, om det er det, vi gør. Resultaterne har været lidt svingende i træningskampene, men jeg tror, det kan blive godt,« siger træneren.

Der er elleve kampe tilbage, før det bliver afgjort, hvem der får den eftertragtede oprykningsplads.

Og Bashkim Ziberi håber på, at Liria formår at udfordre topholdende.

»Vi kunne godt have tænkt os at lægge lidt længere oppe i tabellen, men afstanden kan stadig hentes. Får vi en god stime, kan vi sagtens nå at rykke os lidt, så det satser vi stærkt på,« siger han.

Liria FK starter forårssæsonen den 31. marts klokken 15:30 mod Kalundborg på kunstgræsbanen ved Herlev Stadion.

Du er måske også interesseret i

Kommenarer er lukket, undtagen trackbacks samt pingbacks

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!