Herlev Bladet

Syreudslip i Hjortespringbadet

Der er rigtig mange brandfolk ved Hjortespringbadet lige nu, hvor et brud på et rør har sendt 100 liter svovlsyre et forkert sted hen. Driftlederen understreger, at der er fred og ingen fare.

Omkring 100 liter svovlsyre, der skulle være endt i Hjortespringbadets syretank er i stedet løbet ud i syrerummet, oplyser driftleder ved Hjortespringbadet, Mogens Ketelsen. Derfor er brandfolk fra beredskabet lige nu tirsdag eftermiddag massivt tilstede for at rydde op.

»Det ser voldsomt ud, men der er ingen fare for mennesker eller miljø,« forklarer driftlederen.

Uheldet skete, fordi der var et brud på det rør, som de 100 liter svovlsyre skulle løbe ned i tanken igennem. Det betød, at syren endte i selve syrerummet istedet for i tanken, og det er altså det Beredskab Øst lige nu arbejder på at rydde op i.

 

LÆS OGSÅ: Politiet sætter hotspot på Elverparken

 

 

Med din donation er du med til at sikre, at vi på Herlev Bladet kan blive ved med at lave journalistik til og om Herlev. Det er også muligt at donere et valgfrit beløb via MobilePay til nummer: 92236 - Tak.

DKKSpørgsmål?
Kontakt endelig Herlev Bladet på telefon 4494 1010 eller på mail: herlevbladet@herlevbladet.dk hvis du oplever problemer ved betaling.
Du er måske også interesseret i
Kommentarer
Henter kommentarer.....