Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Tændte kandidater blev udfordret af spørgelystne borgere

Politikerne blev bombarderet med spørgsmål til Herlev Bladets valgdebat. Blandt andet fra Deniz, der går i 9. u på Kildegårdskolen Vest.

Hjortespringhuset var proppet til bristepunktet, da Herlev Bladet inviterede til valgdebat onsdag aften, hvor mange også havde valgt at følge avisens livestreaming via Facebook. Det betød også rigtig mange spørgsmål, både fra salen og hjemme fra stuerne. En af de spørgere, der måske fik mest opmærksomhed, var Deniz fra 9. U på Kildegårdskolen Vest.

»Da skolereformen blev indført, fik vi at vide, at vi ikke ville få så mange lektier for, for dem skulle vi lave på skolen, men det har vi ikke tid til, dem skal vi lave derhjemme, og hvordan skal vi få tid til det,« spurgte den unge skoleelev, der efterfølgende til salens store fornøjelse gav de forskellige politikere 30 sekunder til at svare.

Det blev både til svar fra borgmester Thomas Gyldal Petersen (A), der påpegede, at kravene til 9.-klasser er større, og at Deniz skulle være glad for, at hans lærer var så ambitiøs på hans vegne. Også de konservatives Henrik Hilleberg svarede og argumenterede for, at han gik ind for kortere skoledage, da det ikke er skoledagens længde, der er afgørende, men det, man putter ind i den.

Ud over skolen var også så store emner som rådhusets placering, tryghed og normeringer til debat på en aften, hvor debatlysten her en uge før valgdagen var i top og spørgsmålene mange. Aftenen blev rundet af med mere eller mindre konkrete valgløfter fra alle kandidaterne. Om de så også holder, må tiden vise.

Du er måske også interesseret i

Kommenarer er lukket, undtagen trackbacks samt pingbacks

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!