Herlev Bladet

Testcenter kommer til Herlev i dagene op til jul

Der kommer et testcenter til Herlev den 17.-23. december. Selvom det er et mobil testcenter, kræver det denne gang tidsbestilling.

De mobile testcentre har flittigt besøgt Herlev den seneste tid. Og det kommer de til igen. Fra den 17. december til og med den 23. december bliver Herlev Hallen atter omdannet til et testcenter. Denne gang bliver det dog lidt anderledes end de tidligere gange. Det kræver nemlig tidsbestilling, og derfor kan man ikke bare møde op og stille sig i kø.

Læs også: Smitteudbrud på plejecenter 

Større testkapacitet

Årsagen til, at det denne gang kræver tidsbestilling, er, at der ved denne løsning er større testkapacitet end ved de mobile, hvor man blot kan møde op, oplyser Herlev Kommune til Herlev Bladet.

Testcenteret vil være at finde på Tvedvangen 198, 2730 Herlev og det er åbent den 17-23 december i tidsrummet 10-16. Man kan bestille tid på coronaprover.dk  Tiderne er tilgængelige.

Læs også: Herlev lukket ned igen – se billederne 

Herlev Bladet følger udviklingen tæt. Hold dig opdateret på heleherlev.dk og på vores Facebookside 

 

 

 

Med din donation er du med til at sikre, at vi på Herlev Bladet kan blive ved med at lave journalistik til og om Herlev. Det er også muligt at donere et valgfrit beløb via MobilePay til nummer: 92236 - Tak.

DKKSpørgsmål?
Kontakt endelig Herlev Bladet på telefon 4494 1010 eller på mail: herlevbladet@herlevbladet.dk hvis du oplever problemer ved betaling.
Du er måske også interesseret i
Kommentarer
Henter kommentarer.....