Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Tørkogt elkedel evakuerede rådhuset

Ingen kom til skade, da Herlev Rådhus ved frokosttid måtte evakueres som følge af røgudvikling fra en glemt elkedel. Også borgmesteren måtte en tur i gården.

Samtlige ansatte på Herlev Rådhus borgmesteren inklusiv måtte nødtvungent en tur ud i kulden, da en tørkogt elkedel onsdag ved frokosttid aktiverede alarmsystemet og automatisk tilkaldte Beredskab Øst.

»Det sker cirka en til to gange årligt, så får vi også trænet procedurerne, og de virker, som de skal«, fortæller leder for intern service, Jan Larsen, der tilføjer, at der var tale om en menneskelig fejl, og at ingen kom til skade.

Evakueringen skete lidt over 12, og de ansatte kunne gå tilbage igen en halv time efter. Brandvæsenet var på pletten klokken 12.19 og kørte igen efter at have tilset arnestedet og luftet ud klokken 12.30.

»Nu prøver vi lige at se, om ikke vi kan finde en mere driftsikker elkedel«, lyder det fra Jan Larsen, der understreger, at man vil gøre, hvad man kan for at forhindre flere tilfælde af samme slags, men at det også er svært at gardere sig imod menneskelige fejl.

Synderen, den røgfyldte elkedel, blev fundet på 1. sal i blok C.

 

Du er måske også interesseret i

Kommenarer er lukket, undtagen trackbacks samt pingbacks

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!