Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Gazelle-galop over Herlev

Herlev har fået 50 procent flere virksomheder på Børsens gazelle-opgørelse over virksomheder i vækst. En af dem ligger sågar helt i top.

Børsens opgørelse over de såkaldte gazeller, altså virksomheder, der har haft en mærkbar vækst, er på gaden, og på listen udmærker Herlev sig med hele 24 virksomheder.

Det er 50 procent flere end sidste år, hvor 16 Herlev-virksomheder opnåede at komme med på listen. Dog bør nævnes, at det samlede antal gazeller også er steget fra 1.790 sidste år til 2.005 i år.

Otte af de kårede Herlev-gazeller i år var i øvrigt også på listen sidste år, og tre har været med fem gange før. Det er Pascal, Secomea og Larix.

En af dem, der har gjort sig særligt bemærket, er Daspos, som laver sporingssystemer til olie- og gaslækager i maskinrum på skibe.

»Som en lille nystartet virksomhed er det altid vigtigt at blive nævnt rundt omkring, og det vækker opmærksomhed, når vi er blevet gazeller tre år i streg og også er kommet højere op på listen«, lyder det fra medejer Torben Jørgensen, der er glad for titlen, selvom virksomheden, der primært har udenlandske kunder, ikke kan bruge den i et markedsførings-øjemed herhjemme.

Daspos har opnået en vækst på hele 1.754 procent over de sidste fire år og ligger dermed på en 8. plads på landsplan og en førsteplads i kategorien fremstillingsvirksomheder.

Du er måske også interesseret i

Kommenarer er lukket, undtagen trackbacks samt pingbacks

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!