Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Trafikale ændringer ved Hjortespringvej den følgende weekend

I forbindelse med ny asfaltbelægning vil der være trafikale ændringer i krydset ved Hjortespringvej og Herlev Ringvej den følgende weekend.

Da Hovedstadens Letbane skal fjerne og lægge ny asfalt i krydset ved Hjortespringvej og Herlev Ringvej, vil der være trafikale ændringer i krydset fra den 30. september til den 1. oktober.

Det oplyser Hovedstadens Letbane i en pressemeddelelse.

Det betyder, at trafikken vil være omlagt fra lørdag morgen og frem til søndag formiddag. I tidsrummet vil det ikke være muligt at køre fra Herlev Ringvej og ind til Hjortespringvej eller at foretage et venstresving fra Hjortespringvej ud til Herlev Ringvej. Derfor vil Hjortespringvej kun være åben for højresving ud til Herlev Ringvej.

Ingen venstresving fra ringvejen

Der vil under arbejdet være etableret en midlertidig overgang lidt længere oppe ad Hjortespringvej, så cyklister og fodgængere fortsat kan krydse Hjortespringvej.

Samtidig vil der være støj fra krydset i aften- og nattetimerne, da arbejdet også vil foregå natten mellem lørdag og søndag.

Når arbejdet er ovre, vil det fortsat ikke være muligt at foretage et venstresving fra Herlev Ringvej ind til Hjortespringvej. Det forventes at vare til udgangen af oktober 2023.

ANDRE HISTORIER: Afgørende kendelse i Louise-sag: Landsretten har talt

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!