Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Louise-drabet dag 14: Forlænges frem til jul

Onsdag blev retssagen om drabet på Louise Borglit i Herlev genoptaget i Retten i Glostrup efter en pause på tre måneder.

Der var ingen nævninge tilstede, da retssagen om drabet på 32-årige Louise Borglit i Herlev blev genoptaget ved Retten i Glostrup efter en tre måneder lang pause.

LÆS OGSÅ: Afgørende kendelse i Louise-sag

Til gengæld var den nu 30-årige tiltalte tilstede og virkede afslappet i sin hvide Tommy Hilfiger T-shirt, mørkeblå Adidas-joggingbukser og sneakers. På stolerækkerne få meter fra ham sad en talstærkt fremmødt presse med forventninger om, at dagens retsmøde ville tage hul på forsvarer og anklagers afsluttende bemærkninger. Men sådan gik det ikke. Sagen kommer nu til at vare endnu længere tid.

Flere ekstra retsdage

I stedet understregede retsdommer Henrik Munkholm nemlig, at der på denne dag alene skulle afklares spørgsmål i forhold til den videre proces. I den forbindelse blev det besluttet:

  • at der afsættes fire yderligere retsmøder (udover 10. oktober) til genoptagelse af bevisførelse, vidneafhøringer og procedurer samt afklaring af skyldsspørgsmål og eventuelt dom. Derudover en halv dag for en sikkerhedskyld: Dagene er: 30. november, 1. december, 6. december, 8. december (halv dag) og 14. december.
  • at anklageren indkalder et nyt vidne, som har siddet fængslet med tiltalte i Enner Mark Fængsel og mener at have hørt tiltalte erkende drabet på Louise Borglit.
  • at forsvareren indkalder to vidner (en sikkerhedskonsulent og enhedsleder fra fængslet).
  • at tiltaltes besøgskontrol, der har været inddraget, fordi en medindsat er stået frem som vidne, opretholdes indtil 10. oktober, når vidnet har været afhørt.
  • at tiltaltes varetægtsfængsling forlænges indtil dom.
Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!