Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

To mænd anholdt mistænkt i over 100 forhold

Københavns Vestegns Politi har anholdt to rumænske mænd mistænkt for blandt andet en række tricktyverier mod ældre - også i Herlev.

Mandag blev to rumænske mænd på henholdsvis 47 og 54 år anholdt mistænkt for mindst 100 forhold om organiseret tyverier og databedrageri i Herlev, Gladsxe, Ballerup, Hvidovre og Ishøj samt andre steder på Sjælland og på Fyn. Det skriver Københavns Vestegns Politi i en pressemeddelse.

LÆS OGSÅ: To unge udvist for blufærdighedskrænkelse

De to mænd er mistænkt for at have afluret især ældre borgeres pinkoder og efterfølgende ved hjælpe af trick at have stjålet hævekortet. Tirsdag blev de fremstillet i Retten i Glostrup og varetægtsfængslet frem til den 17. oktober.

»Vi har foretaget fremstilling i retten for fem af forholdene for nu. I forbindelse med fristforlængelsen vil der komme flere forhold til«, siger sagens anklager Helena Lyngsø Bengtsen i pressemeddelsen.

Samarbejder med udenlandsk politi

Københavns Vestegns Politi har i flere måneder samarbejdet med en række andre politikredse om sagen, men også med politimyndigheder i flere nordiske lande samt i Rumænien.

»Efterforskningen er på ingen måde slut og vi fortsætte det tætte samarbejde med vores kollegaer fra dansk og europæisk politi«, siger vicepolitiinspektør Morten Stallknecht.

De to mænd har ikke ville kommentere på skyldsspørgsmålet endnu.

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!