Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Ugens 112

Bliv opdateret på ugens 112-stof fra Herlev og Skovlunde her.

Musik til ulempe

Endnu en gang har musik været til ulempe for beboere i Herlev. Lokalpolitiet oplyser, at unge mennesker har en tendens til at spille høj musik på gaden med deres soundbokse. Og mandag den 26. juli klokken 23.42 fik høj musik beboere på Stationsalleen til at reagere og kontakte politiet.  Igen tirsdag den 27. juli klokken 23.34 var musik til ulempe. Denne gang på Skelstien. Politiet opfordrer de unge til at tage hensyn.

Seks indbrud i haverne

Fra den 30. juli til den 1. august har der været indbrud i Anishaven og i Malurthaven. I Anishaven har der været indbrud i gårdmændenes lagerrum i nummer 15 og i nørklernes lokale i nummer 13. I Malurthaven har der været indbrud i nummer 6 hos gårdmændene, i et lagerrum i nummer 2, i et depotrum i nummer 8 og hos bordtennis og billardklubben i nummer 18. Gerningsmanden er ikke fundet, oplyser politiet.

Indbrud på Tvedvangen

En villa på Tvedvangen har i perioden mellem søndag den 18. juli og onsdag den 28. juli haft udbudne gæster. Lokalpolitiet oplyser til Herlev Bladet, at forurettede har været på ferie i perioden, hvor indbrudet har fundet sted. Gerningsmanden var kommet ind gennem et vindue i stueetagen, hvorefter han har været rundt i huset og oppe på første sal. Forurettede har intet overblik over, hvad der er blevet stjålet. 

LÆS OGSÅ: Larm ved Herlev Station

Indbrud på Snehvidevej

Mellem mandag den 26. juli klokken 15 og tirsdag den 27. juli klokken 16 har der været indbrud i en villa på Snehvidevej. Indbrudstyven har brudt ind gennem et vindue, og har derefter været inden i huset og gennemrodet det hele. Forurettede har oplyst til politiet, at der umiddlebart ikke er blevet stjålet noget. Gerningsmanden er på fri fod, det oplyser lokalpolitiet til Herlev Bladet. 

Indbrud på Langdyssen

I perioden fra mandag den 26. juli klokken 15 og tirsdag den 27. august klokken 16 har der været indbrud i en villa på Langdyssen. Gerningsmanden var kommet ind af en ulåst dør, mens beboerne af huset var hjemme, det oplyser lokalpolitiet. Gerningsmanden havde gennemrodet dele af huset, men beboerne af villaen kan umiddlebart ikke gennemskue, hvad der er blevet stjålet udover nogle smykker. 

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!