Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Fra i nat kommer der mere larm ved Herlev Station

De næste uger vil arbejdet i området omkring Herlev Station støje mere end normalt, oplyser Hovedstadens Letbane.

De næste uger vil arbejdet i området omkring Herlev Station støje mere end normalt – og desværre også udenfor almindelig arbejdstid. Det skyldes arbejdet med at skære gamle kantbjælker væk og etablere en række nye, og af hensyn til togdriften er det desværre nødvendigt at udføre dette arbejde om natten, mens S-togene holder stille, skriver Hovedstadens Letbane på Facebook.

 

LÆS OGSÅ: Naboer frustrerede over hospitalsstøj 

Arbejdet er en del af arbejdet på Herlev Ringvej ved broen over jernbanesporene, hvor der gøres klar til letbanen.

‘Vi skal arbejde på både Herlev Ringvej og på stien under broen mellem Mandolinvej og Glødelampen. Det kommer til at foregå i de sene aften- og nattetimer i uge 31-32 og kommer til at indebære skæring af kalkbjælker, kraner, der hejser materialer ind, armeringsarbejde og boring af huller til at fastgøre armeringen og afskærmningerne,’ skriver Hovedstadens Letbane, der også oplyser, at  arbejdet er planlagt i henhold til Forskrift for miljøhensyn ved anlæg af Letbanen i Herlev Kommune, og der er søgt og givet dispensation i forhold til arbejdstiderne på baggrund af sikkerheden for S-togsdriften.
‘Hvis du befinder dig i nærheden af arbejdet, er det vigtigt, at du følger skiltningen i området og overholder afspærringerne, så du ikke kommer ind på vores arbejdsområder. Så passer vi både på byggearbejderne og dig, mens vi bygger. Vi beklager de gener, som arbejdet medfører,’ skriver Hovedstadens Letbane.
Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!