Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Ungdoms-DM: Atleter hentede metal hjem til Herlev

Det blev til tre sølv- og tre bronzemedaljer til Herlev ved de danske ungdomsmesterskaber i atletik. Og så var der gul i en helt særlig disciplin.

De danske ungdomsmesterskaber i atletik blev afviklet i Skives indendørs atletikhal i weekenden. Og det blev en god tur til Jylland for de syv deltagere fra Herlev Løbe- og Atletikklub. Med i bagagen var nemlig seks medaljer. Tre sølv og tre bronze – og guld i kongedisciplinen: Fællesskab, fortæller klubben. 

Godt kammeratskab, positive værdier og opbakning på alle niveauer er forudsætninger for at klare sig godt

Alice Peters løb sig til sølv på 60 meter og sprang sig til bronze i trespring efter en nervepirrende dyst, hvor hun måtte sig slået med to centimeter i sidste og afgørende runde.

Hos drengene var Esben Kjærsgaard helt suveræn med fire medaljer af fire mulige. Først en overraskende bronze i højdespring, dernæst bronze på 60 meter, hvorefter han afsluttede weekenden mesterskab med sølv i trespring og 60 meter hæk.

»Vi havde en fantastisk oplevelse med masser af gode resultater for alle vores syv atleter. Vi vandt også en guldmedalje i den helt uofficielle disciplin fællesskab,« fortæller holdleder Stig Fog og fortsætter:

»Det er uden for løbebanen at grundlaget for de gode resultater kommer. Godt kammeratskab, positive værdier og opbakning på alle niveauer er forudsætninger for at klare sig godt.«

LÆS OGSÅ: En tidligere medaljehøst af Herlevs atleter 

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!