Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Våde udrykninger i weekenden

En ødelagt bil og køleskab var resultatet af weekendens udrykninger, hvor Beredskab Øst havde travlt.

Beredskab Øst måtte trække i arbejdstøjet to gange denne weekend som følge af udrykninger i Herlev. Og denne gang behøvede de ikke tage vand med.

Første udrykning var lørdag aften klokken 23.03, hvor Københavns Vestegns Politi var blevet kaldt til en soloulykke ved Dildhaven. Her havde en 29-årig mandlig bilist kørt sin grå varevogn ud over et autoværn og ned i andedammen. Det fremgår af politiets døgnrapport, hvor der også står, at manden blev skønnet alkoholpåvirket, hvorfor han blev sigtet og anholdt for spirituskørsel samt kørt til politigården i Albertslund til blodprøver. Han nægtede sigtelsen i øjeblikket.

Brand på Herlev Hospital

Den anden udrykning gjaldt Herlev Hospital, hvor der lidt efter klokken 16 søndag udbrød brand i et køleskab/fryser, hvilket satte sprinkleranlægget i Akutmodtagelsen i gang.

Det skabte ifølge Beredskab Øst en masse vandskade, idet vandet fossede ud og patienter måtte flyttes til et større portørteam.

17 bandfolk

Beredskab Øst skriver blandt andet på sin Facebook:

‘I tæt samarbejde med driftspersonale fra Herlev og Gentofte Hospital indsatte Beredskab Øst i alt 6 vandstøvsugere og mandskab til at håndtere vandskadeafhjælpningen. Samtidig fortsatte røgudluftningen med røgventilatorer. Da indsatsen var på sit højeste havde Beredskab Øst 17 brandfolk indsat, og opgaven fortsatte i et par timer indtil at skadeservicefirma, og hospitalet kunne overtage med tilstrækkeligt mandskab og materiel.

LÆS OGSÅ: Endnu en bilbrand

 

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!