Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

VIDEO: Mentalhygiejne i 34 grader varmt bassin

Trænger du til at stresse af? Hvad med at gøre det i et opvarmet bassin? Hjortespringbadet tilbyder Aqua De-Stress hver onsdag, som er et nystartet koncept, der går ud på at tøjle vejrtrækningen for at komme af med stressen.

Aqua De-Stress tager dig ved hånden og fører dig ind i en meditativ sindstilstand, hvor det handler om at finde sig til rette med sig selv og sin vejrtrækning, lige der hvor man er. Og det er vel at mærke i 34 grader varmt vand.

»Man mærker sin krop og bruger sit åndedræt for simpelthen at blive groundet i det varme vand,« lyder den simple formel på afstresningskonceptet fra instruktør Kat Rosenkilde.

»Man slipper jo 60 procent af kroppens affaldsstoffer ud med åndedrættet, så man får virkelig renset ud af alle kroppens dårligdomme,« indskyder hun.

LÆS OGSÅ: En dag som borgmester: I hælene på Thomas Gyldal Petersen.

Det nystartede koncept med Aqua De-Stress blev søsat i slutningen af januar og løber frem mod april. Det foregår hver onsdag i Hjortespringbadet, og man kan melde sig på to hold. Det første hold synker ned i svømmehallens terapibassin klokken 10.45 til 11.30, mens det andet indtager det opvarmede vand fra klokken 13.00 til 13.45.

Man kan læse mere og tilmelde sig på herlevswim.dk.

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!