Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Valgets tabere: Vælgerne har bestemt

Venstres Gert Biilmann er ude af kommunalbestyrelsen efter ni år, og Kim Kristensen, tidligere DF og nu Herlev Listen er ude efter to perioder.

»Det er jo vælgerne, der har bestemt, så det er jo vilkåret,« lyder den umiddelbare reaktion fra Gert Biilmann, der har siddet i kommunalbestyrelsen for Venstre i ni år og altså nu er ude.

»Det er selvfølgelig ærgerligt, men ni år har jo åbenbart ikke været nok, og så er der jo rykket forskellige steder i kommunen, for konservative er jo i den grad gået frem, og det synes jeg er flot,« vurderer han, der er tilfreds med Venstres valgkampagne.

»Vi har gjort alt, hvad vi kan, så vi har ikke kunne gøre noget anderledes. Nu skal jeg hjem og sove,« siger han, der har været valgtilforordnet hele dagen.

En aftale om otte år

Også Kim Kristensen fra Herlev Listen er ærgerlig, men afklaret.

»Det er jo sådan med lokallister, de har det svært, men et eller andet sted troede jeg, der var en bevægelse i gang i Herlev, som kunne gøre, at man var parat til en lokalliste, som kun havde til formål at kigge på, hvad der er godt for herlevborgerne, og hvor partipolitikken er ude af billedet,« siger han, der som venstre-kollegaen også har været valgtilforordnet hele dagen.

»Jeg har det ikke dårligt med det, jeg havde jo en aftale med mig selv om at være her i otte år, og det var så det. Nu var jeg glad for det sidste stykke arbejde med delaftalerne (budgettet, red.), og det var grunden til, at jeg stillede op igen,« lyder forklaringen fra Kim Kristensen, der blev valgt ind for DF i 2013, men altså nu er ude af kommunalbestyrelsen.

»Nu er jeg helt ude af politik, det var de otte år, og det skud jeg havde,« siger han.

Kim Kristensen, Herlev Listen. Arkivfoto: Henrik Lüthcke
Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!