Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Vestforbrænding varsler støj- og lugtgener

Fra mandag vil naboer til Vestforbrænding i Herlev Syd måske bemærke, at affaldsselskabet er i gang med en større vedligeholdelse.

Det kan komme til at lugte og larme, når Vestforbrænding, som blandt andet servicerer herlevborgerne, i dag mandag går i gang med et større vedligeholdelsesarbejde.

Det skriver selskabet i en pressemeddelelse, men tilføjer, at det afhænger af vindretningen. Selvom selskabet ligger i Glostrup, er det lige på grænsen til Herlev, og derfor kan de varslede gener godt påvirke nogle af naboerne i Herlev Syd.

LÆS OGSÅ: Kys og Kør-zone er ikke klar

»Som i de foregående år, kan det ikke undgås, at vi kommer til at støje mere, end vi gør i det daglige. Det er vi meget bevidste om, og vi handler naturligvis på det, hvis det bliver for voldsomt. Vi har desværre haft en hændelse i juli måned, hvor vi utilsigtet kom til at støje betydeligt på grund af en teknisk fejl på anlægget, som nu er rettet. Vi ønsker ikke, at det kommer til at gentage sig,« siger pressechef på Vestforbrænding, Per-Henrik Goosmann, som tilføjer, at både ansatte og udefra kommende håndværkere, som skal medvirke til arbejdet, er instrueret i at begrænse støjen mest muligt.

Håber på forståelse

Arbejdet vil vare i seks uger og omfatter stort og tungt materiel og store komponenter til blandt andet en af vores to forbrændingsovne. Det er også et arbejde, som vil foregå uden for normal arbejdstid og fra tidlig morgen til sen aften.

Ud over Vestforbrændings egne teknikere og håndværkere, vil op mod 130 personer komme udefra og deltage i arbejdet. Det vil skabe ekstra trafik i området.

»Vi bestræber os på at begrænse generne ved vedligeholdelsen så meget som muligt. Skulle de opstå alligevel, håber vi på vores omgivelsers forståelse for, at de sker i en god sags tjeneste for at sikre fjernvarme og affaldshåndtering i hele 19 kommuner med én million borgere,« siger Per-Henrik Goosmann.

Vestforbrænding er Danmarks største affaldsselskab. Vi er ejet af 19 sjællandske kommuner, som vi tilbyder løsninger inden for indsamling og behandling af affald samt levering af fjernvarme og elektricitet. Her på siden kan du læse om Vestforbrændings selskabskonstruktion, vores historie, økonomi og værdisæt.

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!