Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Vil ikke genforpagte Udsigten

Den sidste forpagter af Udsigten, Tonny Petersen, har ikke tænkt sig at byde, når driften af restauranten igen bliver sendt i udbud.

Tonny Petersen, der blev den sidste forpagter af den nu lukkede Restaurant Udsigten, vil ikke byde, når Herlev Kommune sender restaurant- og køkkenfaciliteter i udbud.

»Det har jeg ingen interesse i. Jeg skal ikke være mere til grin, end jeg allerede har været«, lyder det fra ham, der nåede at drive den nu lukkede Restaurant Udsigten i et halvt år frem til 31. juli i år.

Med sit klare afslag hentyder han til den konflikt, der opstod mellem ham og kommunen, da det i foråret kom bag på ham, at kommunen i første omgang ikke ville sende den daværende restaurant i udbud, da hans kontrakt udløb. Noget han havde fået indtryk af ville ske, hvorfor han også havde planlagt at byde, så han kunne fortsætte driften efter det halve år.

Mistet tilliden

Det skete ikke. I stedet valgte kommunen at inddrage brugerne af Herlev Hallerne, hvor Udsigten lå, til at finde ud af, hvad der så skulle ske med restauranten og ikke mindst lokalerne.

Det blev til to forslag, som Kultur- og fritidsudvalget efterfølgende har godkendt. Det ene er etablering af en foreningsdrevet café, mens det andet som nævnt er at forpagte restaurantslokaler og køkken ud med mulighed for cateringvirksomhed.

LÆS OGSÅ: ‘Udsigten’: Foreningsdrevet café og restauranten forpagtes ud

Altså noget af det, som Tonny Petersen egentlig selv havde tænkt sig til at starte med.

Alligevel vil han ikke give sig i kast med det nu konflikten med kommunen taget i betragtning.

»Jeg føler ikke længere, at jeg kan samarbejde med dem«, siger han, der har mistet tilliden til kommunen og nu i stedet vil rette fokus på at udvikle cafeen i HI Fodbolds klubhus, som han overtog i 2016.

Ifølge referatet fra Kultur- og fritidsudvalgsmødet er det planen, at forvaltningen på sit møde 18. december vil  præsentere et aftaleudkast med en ny forpagter.

Du er måske også interesseret i

Kommenarer er lukket, undtagen trackbacks samt pingbacks

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!